Despre copertina auto Lanmodo

Copertina auto Lanmodo este prima copertina automatizata all-in-one din lume care ofera functia de protectie a automobilului dar si cea de scut personal impotriva capriciilor vremii sau chiar de centru de recreere. Am identificat aceasta oportunitate unica de a crea o copertina multifunctionala ce ne-a permis adaptarea functiilor traditionale la nevoile contemporane. De atunci pasiunea noastra pentru perfectiune a fost indreptata spre creatie si testare astfel incat proprietarii automobilelor sa poata evita experienta temperaturilor ridicate din zilele toride si in acelasi timp sa poata petrece vacantele in natura la adapostul copertinei auto Lanmodo ce se poate transforma in umbrela de plaja sau de pescuit, in cort pentru camping cu iluminare led sau multe altele.


Lanmodo a generat sute de reportaje, in medii de genul Huffingtonpost, Business Insider, Digital Trends, Yahoo News, Buzzfeed, Sia Magazin, etc. si peste un milion de reactii pe retelele de socializare, cand prima copertina automatizata all-in-one a fost lansata in Aprilie 2017. O astfel de atentie ne-a dovedit ca Lanmodo este produsul potrivit, asteptat si cautat. Prin concept, design, practicalitate si numeroasele sale functii, copertina automatizata Lanmodo aduce noi experiente iubitorilor de automobile.


Suntem de parere ca tehnologia schimba viata iar dezvoltarea provine din inovatie, astfel, scopul nostru este de a extinde acest sector de cercetare si dezvoltare pentru a obtine mai multe functii si concepte variate pentru a permite oamenilor accesul la o viata mai comoda si confortabila.

Copyright ¬© lanmodo.ro   Toate drepturile rezervate.