Lanmodo - Copertina automatizata portabila auto

Pachet Copertina auto Copertina auto cu suport Copertina auto All-in-One
Format 3.5 metri x 2.1 metri 4.8 metri x 2.3 metri
Culoare Albastru Argintiu .
Pret 890 LEI ( Transport gratuit )

Toate functiile copertinei automatizate Lanmodo All-in-One

Instalare rapida si usoara!


Te-ai saturat de husele auto a caror instalare manuala este complicata si ia prea mult timp? Copertina auto Lanmodo este usor de instalat cu o singura atingere a telecomenzii wireless. Avand deschidere si inchidere automata cu telecomanda, procesul de deschidere durează doar 8 secunde, iar procesul de instalare completa durează doar 30 de secunde. Proiectata cu o structura pliabila, este portabila pentru a va asigura ca o puteti folosi oriunde va parcati masina.

Protejeaza masina de grindina sau de obiecte in cadere accidentala!


Am aruncat de la inaltime pietre si caramizi pentru testarea rezistentei copertinei auto Lanmodo, ca dovada ca poate proteja impotriva grindinei sau de obiecte in cadere accidentala.

Copertina auto Lanmodo protejeaza masina de caldura!


Interioarele auto se incalzesc si devin inconfortabile cand masina este expusa mult timp la soare si este nevoie de aerisirea masinii inainte de a urca. Acum exista o copertina auto care ofera umbra masinii parcate pe timpul zilei. Copertina auto Lanmodo rezolva aceasta problema deoarece ofera umbra intregului corp al masinii. In zile toride, copertina auto Lanmodo poate raci interiorul unei masini cu pana la 35 de grade.

Anti-furt, Nici o grija!
Copertina auto Lanmodo este proiectata cu un dublu sistem anti-furt. Este automatizata cu actionare wireless prin telecomanda deci nu poate fi stransa manual si luata. In al doilea rand este dotata cu franghii anti-furt cu insertie de otel, ce nu pot fi usor taiate.

Copertina auto Lanmodo este rezistenta la vant!


Copertina auto Lanmodo este dotata cu patru franghii anti-vant ce pot fi atasate de manerele usilor si de oglinzi pentru o stabilitate mai buna. O copertina auto portabila trebuie sa poata rezista la vanturi puternice. Nivelul de rezistenta impotriva vanturilor este de pana la o viteza a vantului de 13m/s. Am proiectat copertina auto Lanmodo astfel incat, in caz de vanturi foarte puternice, materialul de acoperire sa se desprinda de corpul principal al copertinei dar, pentru a nu fi luata de vant si pierduta, este prevazuta cu patru centuri atasate in partea superioara a structurii copertinei.

Suctiune puternica

Fibra de sticla confera rezistenta copertinei auto Lanmodo


Structura copertinei auto Lanmodo este fabricata din fibra de sticla pentru a rezista vantului, grindinei sau obiectelor in cadere accidentala.

Copertina auto Lanmodo este potrivita mai multor automobile


Daca sunteti posesorul mai multor tipuri de automobil, nu sunteti nevoit sa cumparati o husa pentru fiecare dimensiune. Acum exista o copertina auto care se potriveste tuturor! Copertina auto Lanmodo este adecvata oricarui tip de automobil precum: Sedan, Pickup, SUV, Jeep, Mini, chiar si quad-urilor pentru plaja, etc.

Super impermeabila si usor de curatat


Materialul textil al copertinei auto Lanmodo este fabricat din fibre 210D Oxford pentru a asigura o impermeabilitate superioara si o curatare usoara si rapida.

Convertibila in umbrela de plaja


Copertina auto Lanmodo poate fi usor transformata in umbrela de plaja cu ajutorul suportului aditional. Ofera deasemnea o umbra placuta pentru o vacanta la plaja.

Convertibila in cort pentru camping


Spatiul protejat de Copertina auto Lanmodo, de la acoperirea unui automobil la transformarea in cort pentru camping pentru pana la 7 persoane, este mai mult decat suficient. Va puteti bucura de activitatile din natura alaturi de prietenii sau familia dumneavoastra.

Sursa de curent externa si incarcator pentru aparate
Copertina auto Lanmodo este prevazuta cu un port USB in apropierea ventuzei astfel incat aveti posibilitatea incarcarii aparatelor sau de a atasa o lumina LED.

Convertibila in cinema de exterior


Puteti folosi interiorul materialului textil ca ecran pentru proiector datorita finisajului sau argintiu.

Atentie

 • Nu conduceti utilizand copertina auto Lanmodo! Atasati carligul anti-vant dupa instalarea copertinei!
 • Asigurati franghiile anti-vant in caz de vant puternic.Va rugam sa tineti cont ca
  puterea vantului de 13m/s este un punct maximal de rezistenta.
 • In cazul disparitiei telecomenzii va rugam apasati butonul de
  reset aflat deasupra de portul de incarcare!
 • In cazul in care copertina auto Lanmodo ramane fara baterie, va rugam folositi
  incarcatorul de masina sau incarcatorul de casa.
 • Produsul, indiferent de configuratia aleasa, beneficiaza de garantie timp de 12 luni. Certificatul de garantie se regaseste in cutia produsului si este eliberat de producator.
Copyright © lanmodo.ro   Toate drepturile rezervate.